Когато Кейт Мидълтън каже “не”

Кейт Мидълтън не случайно е достойна принцеса на Уелс – подобно на предната носителка на титлата лейди Даяна, и съпругата на принц Уилям е пример за подражание. А един от най-любимите моменти на феновете й са когато тя общува с деца.
Направи го и по време на цветното изложение в Челси в началото на тази седмица. Принцесата на Уелс се появи изненадващо по време на посещението на 100 деца от десет различни начални училища.
В градината на Кралското ентомологично общество Кейт игра и търси различни видове насекоми заедно с децата. Някои от учениците са искали да имат спомен от нея и са я помолили да се подпише на рисунките им.
“Не мога да си напиша името. Но мога да ви нарисувам нещо”, е отговорила Мидълтън според People. Така едно дете е получило рисунка с цвете, друго с дърво, а трето – с езерце. Въпреки това някои от малчуганите са полюбопитствали защо Кейт не може да се разпише.
“Казвам се Катрин. Но не ми е позволено да се подписвам, просто такова е правилото”, пояснила тя. Според Daily Express членовете на кралското семейство не дават автографи, за да не бъдат подписите им фалшифицирани. Това обаче очевидно не им пречи да рисуват. Кейт и Уилям пък доста често си правят селфита със свои поданици.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Успя ли Том Круз да спечели Шакира

Шакира и Том Круз привлякоха погледите към себе си и накараха всички да ги обсъждат след като бяха забелязани заедно на Гран при на Формула 1 в Маями по-рано този месец. И двамата изглеждаше, че се наслаждават на времето, прекарано заедно, и веднага се разпространиха твърдения, че между тях има […]

Subscribe US Now