Успя ли Том Круз да спечели Шакира

Шакира и Том Круз привлякоха погледите към себе си и накараха всички да ги обсъждат след като бяха забелязани заедно на Гран при на Формула 1 в Маями по-рано този месец. И двамата изглеждаше, че се наслаждават на времето, прекарано заедно, и веднага се разпространиха твърдения, че между тях има нещо повече от приятелство.
Според източник на OK! Magazine обаче Шакира не е заинтересована от Том Круз. Явно романтичните чувства не са взаимни, след като певицата дори е помолила актьора да спре да флиртува с нея.
Двамата всъщност се познават отпреди да се засекат на състезанието, но именно тогава са имали време да общуват повече. А Том Круз е останал наистина впечатлен от Шакира. По думите на източника актьорът си е тръгнал убеден, че имат потенциал за връзка, но певицата просто се е държала сърдечно. Том Круз обаче е искал да покаже по-ясно намеренията си и затова е изпратил цветя на Шакира. За нея обаче тази проява на интерес е дошла в повече.
“Тя не иска да го засрами или разстрои, но няма привличане или романтика от нейна страна – тя просто се държеше приятелски. Поласкана е, но не се интересува”, споделя източникът.
Том Круз е първият мъж с когото Шакира е свързвана, откакто се раздели с Жерар Пике миналото лято, след като стана ясно, че ѝ е изневерявал. Миналият месец тя се премести от Испания в Маями, Флорида, за да може да се фокусира върху отглеждането на двамата си сина, които има от футболиста.
През последните години за личния живот на Том Круз пък не се говори много, тъй като не е бил свързван с никого, откакто с колежката си от “Мисията невъзможна” Хейли Атуел прекратиха връзката си миналата година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Ергенът" Виктор пак удари на камък, гаджето му го заряза

Месец след като получи дълго и чувствено обяснение в любов от приятелката си Мария, Ерген №1 Виктор е отново сам. Брюнетът чукна 33 години през април и бе засипан с думи на любов от Мария, блогър и пътешественик, с която се запознава още преди началото на снимките на предаването. “Макар […]