Има ли вражда между Емили Ратайковски и Оливия Уайлд (заради Хари Стайлс)

През последните месеци Емили Ратайковски сменя мъжете, с които излиза, толкова бързо, че ни е трудно да им хванем края.
Последно моделът влезе в полезрението ни с едно видео, на което се вижда как си разменя страстни целувки с Хари Стайлс. Засега обаче не знаем дали между двамата има нещо по-сериозно.
Към момента Ратайковски и Стайлс не са коментирали случилото се помежду им в Япония, но в интервю за Vogue Испания моделът казва, че е много странно как хората се интересуват от определени теми и неща. Като например това с кого излиза или се целува. 
Емрата разяснява, че преди брака си със Себастиян Беър-Маклард е имала друга дълга връзка – три години. Което означава, че през последните седем години винаги е била сериозно обвързана.
Сега се намира в етап, в който се запознава с различни хора и изпитва различни неща. Не е изненадана от интереса към личния ѝ живот, но дава да се разбере, че той е само малка част от това, което се случва около нея.
“По-голямата част от живота ми е съсредоточена върху сина ми и работата. Но предполагам, че тези неща не вдъхновяват същите крещящи заглавия”, допълва Ратайковски.
Относно появилите се твърдения, че между нея и Оливия Уайлд има вражда, породена от видеата със Стайлс, Емили Ратайковски е категорична, че драма между двете няма, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще видим ли Ейми в новия спиноф на "Теория на големия взрив"

Редица са нещата, които в последно време се случват около комедийния сериал “Теория за големия взрив” и актьорите, участващи в него. Наскоро научихме, че Кевин Съсман е минал под венчило, а малко преди това стана ясно, че след успеха на “Младият Шелдън”, ситкомът ще има втори спиноф. А сега е […]

Subscribe US Now