Тайният талант на Жизел Бюндхен

Докато вече бившият й съпруг Том Брейди за втори път официално се оттегля от активна спортна кариера, Жизел Бюндхен е изправена пред по-лесни решения за живота си. Като например това дали да участва на традиционния карнавал и достатъчно подготвена ли е за него.
Карнавалът в Рио де Жанейро – и на много места из цяла Бразилия, е традиционно събитие, което предшества Великденските пости и дава възможност на вярващите да се отдадат на танци и разгул в продължение на седмица.
Тази година карнавалът в Рио започва днес, 17 февруари, и ще продължи до 22 февруари включително. А най-известният бразилски модел е повече от готова да се включи във веселието.
42-годишната Бюндхен публикува видео в официалния си профил в Instagram, на което я виждаме да упражнява самба уменията си в компанията на популярния бразилски хореограф Жустин Нето.
На фона на песента Мариза Монте “Balança Pema” Жизел разкърши снага, с което за пореден път ни показа в каква забележителна форма се намира. И че когато си роден в Бразилия, самбата е в кръвта ти.
Няколко дни преди това – на Свети Валентин, Бюндхен публикува първите си снимки по случай Деня на влюбените, откакто е разделена с Брейди. На тях тя е в компанията на кучетата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пореден протест срещу крал Чарлз

Голяма част от дейностите на крал Чарлз са продължение на неща, започнати от майка му Елизабет Втора. Такъв беше и последният ангажимент на 74-годишният монарх, който вчера посети град Милтън Кейнс. Още през миналата година по повод Платинения юбилей на кралицата Милтън Кейнс беше в списъка с градове, които да […]

Subscribe US Now