Неузнаваема и секси – Дженифър Гарнър както не сме я виждали преди

Дженифър Гарнър e доказвала, че може успешно да се превъплъщава в различни роли и да влиза умело в образи. Нещо, в което сме се убедили по отношение на актьорството. А сега звездата буквално изумява с неузнаваема визия в последната си професионална фотосесия.
51-годишната звезда се появи на страниците на майския брой на списание Allure. И ако изрично не бе подчертано, че това е Дженифър Гарнър, дори нямаше и да го предположим.
На снимките актрисата е постоянно преобразяваща се. Може да я видим с къса, изсветлена коса с розови оттенъци, която след това е огнено червена или пък съвсем руса, оформена в боб прическа.
Облеклото е подбрано по начин, който още повече подчертава различните визии на Дженифър. На корицата тя носи предизвикателна синя мрежеста рокля, под която прозира сутиена тип бралет и чифт боксерки с висока талия. Прозрачната рокля и бельото разкриват добре оформената ѝ фигура.
Черна прилепнала рокля с едно рамо, съчетана с тъмен опушен грим или ярко жълт шлифер, комбиниран със силно червило и червен лак на ноктите – са част от забележителните и различни превъплъщения на Гарнър.
Все пак на един от кадрите Дженифър изглежда напълно като себе си, в семплата рокля, минимален грим и свободно спуснатата кестенявата коса, пише Hollywood Life.
Красивата и предизвикателна фотосесия на актрисата идва на фона на зародилите се в последно време слухове за вражда между нея и Дженифър Лопес – във връзка с бившия за едната и настоящия за другата съпруг Бен Афлек.
Двете жени често споделят, буквално една след друга, сякаш надпреварвайки се, свои снимки в социалните мрежи, на които демонстрират завидните си форми. И може би новата фотосесия на Гарнър е още един начин да докаже себе си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С The Weeknd е свършено - защо Абел Тесфайе ще убие сценичното си име

The Weeknd е един от най-известните изпълнители в музикалните класации през последните 10 години, като съвсем редовно неговите песни се превръщат в хит. Но Абел Тeсфайе, както е истинското му име, има планове за бъдещето, които може и да не се харесат много на феновете му. В интервю за W Magazine изпълнителят […]

Subscribe US Now