С The Weeknd е свършено – защо Абел Тесфайе ще убие сценичното си име

The Weeknd е един от най-известните изпълнители в музикалните класации през последните 10 години, като съвсем редовно неговите песни се превръщат в хит.
Но Абел Тeсфайе, както е истинското му име, има планове за бъдещето, които може и да не се харесат много на феновете му. В интервю за W Magazine изпълнителят казва, че е все по-близо до това да убие сценичното си име.
Но причина за паника няма – това не означава, че повече няма да чуваме нови парчета от него. “Ще правя музика, може би като Абел, може би като The Weeknd. Но все още искам да убия The Weeknd. И в крайна сметка ще го направя. Определено се опитвам да сваля тази кожа и да се преродя.”
Изпълнителят дори загатва, че в момента работи върху албум, който именно да се окаже лебедовата песен за The Weeknd. В интервюто изпълнителят говори и за предстоящия сериал на HBO “Идолът”.
В него той не само влиза в една от главните роли, но и е сред създателите му. The Weeknd играе Тедрос – управител на нощен клуб и лидер на култ. Самият той признава, че му е било трудно да разграничи образа от този, с който го познаваме на музикалната сцена.
Толкова, че дори му се е наложило да отмени концерт в Лос Анджелис, защото е загубил гласа си. “Това никога не се е случвало преди. Теорията ми е, че съм забравил да пея, защото играех Тедрос, герой, който не може да пее.”
The Weeknd допълва, че до момента никога не е пропускал концерт, дори когато е бил болен. Но в онзи момент в ума му се е случвало нещо сложно и странно, което не е можел да разгадае. И тогава се е паникьосал. Нещо, което е рядкост за него.
Изпълнителят говори и за непланираните презаснемания на сцени за “Идолът”. Той твърди, че е рискувал здравето си, за да се върне на снимачната площадка, но не съжалява, защото така е сигурен, че е направил всичко възможно, за да се получи сериалът страхотен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Виновен ли е Доналд Тръмп по обвиненията за сексуално насилие

Последните месеци не са никак леки за Доналд Тръмп. Освен че през март трябваше да се яви в съда, където пледира невинен по 34 престъпления за фалшифициране на бизнес документи, миналият месец на бившия американски президент му бе повдигнато и обвинение за подкуп на порноактрисата Сторми Даниелс, за да не […]

Subscribe US Now