Какво разказва Шер за последната си среща с Тина Търнър

През изминалата седмица светът изгуби една от най-великите певици за всички времена – Тина Търнър почина на 83-годишна възраст в дома си в Швейцария. Стана ясно, че тя е страдала от редица тежки заболявания в последните години от живота си.
За нея страдат много хора – от най-големите звезди в музиката до обикновени хора, за които песните й са част от живота им. Признание за връзката си с Тина направи и Шер. По време на участието си MSNBC тя разкри, че двете са били приятелки.
“Започнах да й ходя на гости (в Швейцария – б.а.), защото си помислих, че искам да вложа това време в приятелството ни. Да знае, че не е забравена”, казва 77-годишната изпълнителка на “Believe”.
Тя допълва, че срещите им са изпълнени с много смях, въпреки че в последните години Търнър е била много болна, но не е искала хората да знаят това. “Спомням си, че към края ми каза: Наистина съм готова. Не искам повече да страдам от това.”
Шер разкрива още, че на тръгване Тина й е подарила чифт от обувките си. “Какви обувки ли? Обувките на Тина Търнър”, уточнява тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нападнаха Рачков след "Капките", шегите му излизат солено

Редом до традиционно хубавите отзиви след поредното издание на “Като две капки вода”, разбира се, се намериха и фенове с различни емоции. Разходка в социалните мрежи е достатъчна, за да се видят полярните мнения, с тази уговорка обаче, че хубавите определено преобладалат. Негативните пък, винаги предизвикват контракоментари, съответно и по-голямо […]

Subscribe US Now