Бони възроди един от големите си хитове ВИДЕО

Гласовитата изпълнителка Бони поднесе голяма и неочаквана изненада за своите многобройни почитатели. От началото на годината тя се е активизирала и не спира да работи и радва своята публика. 

Този път изненадата е неочаквана и изключително приятна, тъй като се вслуша в желанията на почитателите си и реши да възроди един то най-големите си хитове, като го представи с нов аранжимент. 
 

Става въпрос за песента “Огън и лед”, която с новото звучене има всички шансове да изживее своя втори звезден миг. Освен на почитателите, изглежда тази песен е любима и на самата изпълнителка. По време на първата ковид пандемия тя промени текста и със същата мелодия се роди “Вирус и секс”, която се превърна като емблема на това време, за което вече никой не иска да си спомня и всички се надяваме да приключим с тази ужасна болест. 
Преди две години за малко бях наследница на генерала с песента ,,Вирус и секс”. Тази година ви представяш моята, вашата музикална-поредица, любима на всички ни ,,Огън и лед “. Вярвам, че моята изненада радва всички вас…добри, любими , прекрасни хора и приятели. Наслаждавайте , коментирайте и споделяйте ,,Огън и лед” с голямо удоволствие”, сподели Бони в своята официална страница./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now