Защо Лиз Хърли определи работата с Матю Пери за кошмар

През последните няколко седмици се говори изключително много за Матю Пери и причината е книгата му Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, в която разкрива какви ли не истории от живота си.
От това, че без малко е щял да умре, заради проблемите си си с алкохола и опиоидите до това как е загубил девствеността си с Триша Фишър. Освен това 53-годишният Матю Пери разкри и какви са истинските заплати, които той и колегите му от сериала са получавали през годините.
Разкритията на актьора станаха причина в скорошно интервю за Yahoo Entertainment, Елизабет Хърли да говори за опита си от работата с Матю по филма Serving Sara.
Актрисата определи работата си с Матю Пери за кошмарна. Звездата се върна назад във времето, за да разкаже за напрегнатия период, в който нейния колега се борел с наркотиците и алкохола, докато работи в киното.
57-годишната Хърли разкри, че тя и звездата от сериала “Приятели” трябвало да си партнират в пика на неговите зависимости. И поради този факт не всичко протичало гладко. Тя обаче пази и хубави спомени с него.
“Ако трябва да бъда честна, беше кошмар да работя с него по онова време и както вече е известно, филмът ни беше спрян поради пристрастяването му”, каза тя за продукцията от 2002 г.
Състоянието му налага временно прекратяване на снимките, а от екипа на продукцията трябвало да премахнат всички предварително заснети сцени с Матю Пери. Според Хърли, все пак, след неговата двумесечна рехабилитация, с него се работело по-добре.
“Беше трудно, очевидно той имаше тежък период, но все пак беше много чаровен и прекрасен човек”, продължава актрисата, като не крие, че неведнъж е ставала свидетел как Матю Пери наистина страда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямото обещание на Джеф Безос

През последните няколко години тече постоянна надпревара между Илон Мъск и Джеф Безос за това кой ще бъде най-богатият човек на планетата. Миналата година това бе Безос, но тази Мъск успя да го изпревари. Като цяло това е надпревара, на която едва ли скоро ще ѝ видим края. А може и […]

Subscribe US Now