Как изглежда Блейк Лайвли само два месеца след раждането

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са хора, които държат изключително много на личното си пространство. Двамата много държат на семейството си и всичко, което се случва в него да не става веднага достояние на широката общественост. Така например дълго време криеха името на третото си дете и че Лайвли е бременна за четвърти път.
По доста и
нтересен начин научихме и че са станали родители отново. В средата на февруари в профила си в Instagram Блейк Лавйли сподели пост с няколко снимки с идеята да ни покаже как са се подготвяли, за да гледат Супербоул 2023. Впечатление направи, че актрисата вече не е бременна, което ясно подсказа, че вече е родила. До момента обаче нито знаем пола на бебето, нито когато точно се е случило голямото събитие.
Сега Блейк Лайвли отново ни позволява да надникнем в личния ѝ живот с няколко снимки, които се появиха в профила ѝ в социалните мрежи преди броени дни. Снимки, които оставиха феновете ѝ безмълвни, заради начина по който изглежда.

От качените кадри ясно се вижда, че няма и помен от голямото коремче на актрисата. Не само няма помен, но и тя е в отлична форма, и то само два месеца след раждането, което си е наистина забележително.
Освен няколко семейни кадъра на Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и двете им майки, виждаме актрисата по бански, а там ясно си личи, че тялото ѝ е много стегнато и актрисата има, ако не същия, то поне много сходен до преди да забременее външен вид. Винаги сме харесвали Блейк Лайвли и за пореден път си припомнихме защо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звезда на bTV стана майка за трети път

Едно от младите лица на bTV – репортерът Мария Савкова, стана майка за трети път навръх празничния Велики понеделник. Малкият Георги пое първа глътка въздух в ръцете на д-р Румен Велев в болница “Шейново”. И той, и майка му са добре, а семейството благодари за грижите на целия медицинския персонал, помогнал […]

Subscribe US Now