Откраднала ли е Хейли Бийбър гаджето на Селена Гомес

Хейли Бийбър обещава – Хейли Бийбър изпълнява. Години след като драмата им с Джъстин Бийбър и Селена Гомес така и няма край, моделът най-накрая си призна.
Вчера стана ясно, че Хейли Бийбър ще разкрие истината за това дали в крайна сметка е откраднала гаджето на Селена Гомес в епизод от подкаста Call Her Daddy. И ето че днес вече знаем отговора на този с години разискван въпрос. Моделът удържа на думата си и съвсем открито сподели истината.
“Мога да кажа, категорично, съвсем ясно, никога не съм била с него, когато той е имал връзка с някого – това е крайно”, категорична е Хейли Бийбър.
В разговора си с водещата тя разкрива още, че характерът ѝ просто не е такъв, че да си позволява да се забърква в нечия връзка. Поведение, което определено може да бъде за пример на много жени.
Хейли признава, че проявява разбиране за силното внимание към брака им с Джъстин, както и към това, че феновете все още не спират да коментират предишните му връзки. Особено тази със Селена Гомес – все пак те двамата бяха гаджета цели осем години и една от любимите двойки сред знаменитостите.
След раздялата им през 2018 г. обаче и предложението на Джъстин за брак към новата му приятелка Хейли едва месеци след скъсването, мнозина подхванаха слухове за драма между тримата. И по-конкретно – в интернет активно се обсъждаше, че Хейли едва ли не е откраднала гаджето на Селена Гомес, пише People.
След като обаче моделът си признава, че в крайна сметка в тези твърдения няма нищо вярно, водещата на подкаста няма как да не я попита и какво е отношението ѝ към интернет троловете. Точно тези хора, които се занимават с измислянето на драми в онлайн пространството.
“Не сте длъжни да ме харесвате, но вярвам, че каквото и да става, винаги може да има взаимно уважение между хората”, казва Хейли.
Думи, които, както и предишните ѝ, звучат сякаш може да се поучим от тях. Хейли просто ни показва, че в нито една ситуация не трябва да оставаме длъжни на хейтъри или още по-малкото на съвсем непознати хора. В същото време обаче не бива и да изневеряваме на принципи си, а винаги да се водим от моралните и етични примери в живота ни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фенове на Галена в паника! Певицата е болна, прекалила е с инсулинови инжекции

Феновете на фолкпевицата Галена са силно притеснени за нейното здравословно състояние. Певицата вече цял месец отсъства от клубната сцена без някакво логично обяснение, което породи паника сред най-заклетите й почитатели.  А от достоверни източници наш репортер научи, че певицата наистина има сериозен здравословен проблем, който отключила след поредни подобрения по […]

Откраднала ли е Хейли Бийбър гаджето на Селена Гомес

Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър тъкмо отпразнуваха четиригодишнината от брака си, но за самото начало на връзката им все още не спира да се говори. Особено след като феновете продължават да се вълнуват от въпросите около края на връзката на певеца с предишната му приятелка – Селена Гомес.
За цялата драма, продължаваща вече с години знаем, че първоначално Джъстин Бийбър и Селена Гомес са били двойка в продължение на цели осем години. Официално обаче се разделят през 2018 г. В периода след раздялата Селена напълно се е отдалечила от Джъстин и дори е споделяла, че “се чувства много силна”. През това време Джъстин също не е губил време в страдания и съжаление и е започнал да се среща с Хейли.
Всъщност те двамата са се познавали още от 2014 г., като в последствие са станали неразделни, а едва няколко месеца след раздялата си със Селена Гомес, Джъстин Бийбър предлага брак на Хейли. През септември 2018 г. новата двойка официално става семейна.
Междувременно става ясно, че между Хейли и Джъстин Бийбър и преди са пламвали романтични искри, докато той е бил още заедно със Селена. Преди да си кажат заветното “да” пред олтара обаче, Хейли признава, че с Джъстин са обсъдили добре решението дали в крайна сметка да се съберат.
И ето че сега двамата явно не съжаляват за избора си, защото споделят семейното си щастие вече цели четири години. Въпреки това обаче Хейли Бийбър не е загърбила изцяло миналото и драмата със Селена Гомес. Фенове на певицата и до днес са на мнение, че Джъстин, тогавашното ѝ гадже, ѝ е било откраднато именно от Хейли.
Каква е цялата истина за взаимоотношенията между тримата предстои да разберем от самата Хейли Бийбър, която ще разкаже своята гледна точка в подкаста Call Her Daddy. Наостряме уши, защото водещата обещава да е интересно. В тийзъра тя директно пита Хейли дали е имала романтични отношения с Джъстин докато той е бил все още със Селена.
“Това е толкова лудо, че буквално никога не съм говорила за това. Голяма част от омразата и заклеймяването идват от “О, ти го открадна”, казва Хейли. И завършва с най-важното, а именно с обещанието да разкаже истината, защото хората заслужават да я научат, пише E! NEws.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Капитанът на Локо се напи жестоко във "Фермата" и заплаши... СНИМКА

Капитанът на баскетболния Локо София падна жертва на алкохола във „Фермата“ и направи шоу, което накара останалите претенденти за стоте бона да цвилят от смях. Подпийнал, Радо започна да флиртува с една от кокошките, заплаши зайците и жестоко стресира патетата в стопанството. Спортистът се натряска във „Фермата“, след като отборът […]

Subscribe US Now