Какво направи Анита на Рачков с Тото от “СкандаУ” пред всички? ВИДЕО

Младото гадже на Рачков – Анита Димитрова пак го хвърли в ступор, а слуховете, че има влечение към друг, по-млад от тв водещия мъж, бързо разбуниха духовете в мрежата.

Ако си мислите, че палавата блондинка ще издържи да е само до Рачков, на събития или по време на ангажиментите му, ще се излъжете, особено пък като видите в чия компания е. 
Анита разкри истината за Рачков и дали са разделени СНИМКА
В скорошен пост в Инстаграм профила си Анита, която в последно време се скъсва да ходи по купони с приятели, споделя на стори, че е била на много готино събитие – подкаста на Тото, който той води пред малка, но отбрана публика. Гаджето на Рачков е била сред гостите, но присъствието й там нямаше как да не предизвика вниманието.

Анита на Рачков се разхожда по пижама в София СНИМКА
Всъщност, появата на Анита на подкаста на Тото не са нещо ново, защото тя присъства доста често на разговорите, което пък подхранва и слуховете, че между нея и Тото е възможно да има и нещо повече от приятелство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-секси дамите на наградите на GQ

От 25 години едно от най-уважаваните мъжки списания в света GQ раздава наградата “Мъж на годината” с тържествена церемония и номинации в различни категории. Тази година обаче форматът е променен и номинации няма. За сметка на това в хотел Mandarin Oriental Hyde Park в Лондон се състоя бляскаво събитие, на […]