Мария Шарапова в кралската ложа на Уимбълдън

Ако трябва да определим най-аристократичния и елегантен тенис турнир в света, то това безспорно ще е Уимбълдън. Не случайно именно на централния му корт в Лондон има кралска ложа, запазена за монархически особи и знаменитости.
Точно в нея преди ден седяха Мария Шарапова и Александър Гилкс. Бившата тенисистка и партньорът й милионер вероятно са получили тази чест заради близките отношения на Гилкс с принц Уилям – двамата се познават от колежа Ийтън.
37-годишната Шарапова беше избрала елегантен костюм в бежово от панталон и сако, а единствените й аксесоари бяха големите слънчеви очила. 44-годишният Гилкс пък беше спазил дрескода на кралската ложа и носеше костюм със сако и вратовръзка.
Мария Шарапова и Александър Гилкс са заедно от 2018 г., като през 2020 г. съобщиха, че са сгодени. На 1 юли 2022 г. пък се роди синът им Тиодор.
Освен двойката, в кралската ложа на третия ден от турнира в Уимбълдън седяха още Мел Си от Spice Girls, актрисата Бевърли Найт, половинката на британския водещ Саймън Кауел Лорън Силвърман, пишат People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Всички знаем за Кая Гербер, но ето как изглежда синът на Синди Крауфорд

Синди Крауфорд може да има Instagram и да е активна там, но повечето от снимките й са свързани с професионалните й изяви в настоящето и миналото. Наистина са редки моментите, в които споделя снимки на децата и съпруга си, които също са публични личности. Рядко ставаме свидетели на по-лични моменти […]

Subscribe US Now