Венци Мицов побесня след “Капките”: Братята Халваджиян да спрат да… ВИДЕО

Снощният епизод на шоуто за имитации “Като две капки вода” отново не мина без горещи страсти и провокации, които най-често се случват по време и след излъчването в социалните мрежи, където тона става все по-директен.

Поредното впечатляващо изпълнение на рокаджията Тома Здравков, който този път трябваше да влезе в обувките на фолкпевеца Меди, чийто певчески стил му е напълно противоположен, нажежи набързо страстите. В профила си във фейсбук Венци Мицов не спести нито за българския народ, а причината си заслужава вниманието.
Кичка Бодурова попиля “Капките” след гаврата ВИДЕО
“Тома пее рок. Никой не аплодира кой знае колко Тома. Тома излиза в “Като 2 капки вода” и пее песен на някакъв певец Меди. Публиката е на крака, мнозина плачат. Край на историята. Хич не ми обяснявайте, как сте готин народ, умен и мъдър, но просто все не попадате на управници.

Нещо невиждано се случи в “Капките”, Хилда Казасян не е на себе си ВИДЕО
Ще ви кажа кога ще се оправите. Когато станете на крака на Тома, докато той ви пее рок. И когато братята Халваджиян спрат да промотират долнопробна чалга в предаванията си, а започнат да промотират рок…”, изригна в гневен пост музикантът и политик. А под поста му логично заваляха серия от коментари, в по-голямата си част, очаквано, поддържащи тезата му./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Това ли е новата жена в живота на Григор Димитров

От доста време се говори, че Григор Димитров и Лолита Османова вече не са заедно. В последната година двойката често споделяше снимки заедно, но това вече не е така. За сметка на това се заговори за нова жена в живота на най-добрия български тенисист. Гришо доста често започна да се […]