Стефани от “Сървайвър” станала известна след този чалга КЛИП

Еротичната звезда Стефани, известна повече като Tattstoner, реши да напусне доброволно шоуто “Сървайвър”. “Моето решение е да напусна “Сървайвър”… Уважавам тялото ми, което явно все още не е готово на хигиенните навици, които имаме тук”, сподели Стефани.

Оказа се, че известността на Стефани не е от еротичните видеа в Onlyfans, а се прочула покрай участието в клип на чалга песен.
 Еротичната звезда Стефани се срина жестоко в “Сървайвър”, иска да напусне

 Ще се изненадате, но тя тръгна от.. поп-фолк видео. Преди близо 6 години, през недалечната 2016-та година, Силвър заедно с група “Фантазия” представиха хита “Джанам”, който и до днес е едно от най-желаните парчета.
С различен цвят коса и по-малко татуси, Стефани може за бъде разпозната само ако се загледате или знаете какво да търсите във видеото. И преди, и сега, риалити звездата изглежда страхотно, а дали ще в видим в още музикални видеа, предстои да разберем.
От “Сървайвър” си тръгна и Златомира след гласуване от зрителите. за разлика то Стефани тя искаше да остане още в шоуто и да продължи да се бори, но нейното племе я номинира, след което зрителите прецениха, че няма място сред участниците и й връчиха билет обратно за България./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Софи Търнър в 20 факта

Днес, 21 февруари, рожден ден празнува английската актриса Софи Търнър.  Източник: blitz.bg

Subscribe US Now