Това Драго Чая ли е?! Станал е 100 кила след тежка болест и нещастна любов СНИМКА

През последните години известният тв водещ Драгомир Драганов – Драго Чая се бори със сериозни здравословни проблеми. След поредица от несполуки в личния живот, той е изгубил изцяло мотивация да се вталява.

Той споделя, че дори през ум не му е минавало, че всичко онова, което е преживял ще го промени до степен, че сам да не може да се познае.
За щастие успял да се излекува от сериозен здравословен проблем, с който са наясно само шепа хора от най-близкото му обкръжение. Кортикостероидите, с които постоянно го тъпчели лекарите допринесли за „прекрасната“ форма на тялото му към днешна дата, която обаче отдавна е спряла да го тревожи. За него е важно, че вече знае отговорите на въпросите, които си е задавал тогава, пише “Уикенд”. 

Относно болестта си споделя само, че я е отключил в резултат на стрес, но отказва да разкрие повече подробности. След като изгубил житейския си партньор заради изневяра, изпаднал в тежка депресия, точно тогава изгубил и волята си да се бори с наднормените килограми, защото бил сринат психически. Тук е мястото да отбележим, че психолозите винаги са твърдели, че занемарявайки тялото си, човек наказва сам себе си. Много е важно човек да проумее, че трябва да се обича сам.
Припомняме, че преди години Драго Чая успя да смъкне 30 кг. при това в рамките на шест месеца. Убеден е, че отново може да постигне този резултат, ако започне отново да се обича и успее да излезе от депресията след раздялата. Водещият е имал две сериозни връзки с продължителност от по 6 години.
Към днешна дата той е на 52 години и горчиво съжалява, че навремето не се е сдобил с наследник. Чувства се самотен, но си дава сметка, че вече му е твърде късно да дундурка бебе./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Чарли Шийн в 21 факта

Днес, 3 септември, Чарли Шийн, или чичо Чарли, както стана известен от “Двама мъже и половина”, празнува своя 58-и рожден ден. По този повод събрахме най-интересното от живота му. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now