Пиленцата от Монако пасти да ядат! Появи се техен достоен наследник, ето го Манекена от Маями! ВИДЕО

Пиленцата от Монако се превърнаха в истински хит в мрежата и вече се появиха техни клонинги, които също напират да стават известни с непрекъснато парадиране на луксозен начин на живот. 

Наш репортер попадна на Манекена от Маями, който смело можем да твърдим, че на моменти е дори по-скандален и от Пиленцата. Той има няколко видеа в мрежата, които вече се разпространяват и будят смях. В едно от тях той се хвали, че се намира в личния автомобил на световния дизайнер Филип Плейн. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by DeLaTrap (@marin773)

“Пиленца, здравейте. Искам да поздравя Манекена от Монако, а аз съм манекена от Маями”, започна своя клип Мартин, както е истинското му име. Освен като Манекена то Маями, той се подвизава и с артистичния псевдоним DeLaTrap и има рап песни в интернет платформите. Той е седнал в луксозната кола на Плейн, която в момента се продава за 1.3 милиона долара. 
Има и други клипчета, които отново показват скъпи коли и луксозен начин на живот. “Поредният ненормалник, достоен наследник на Пиленцата от Монако”, “Кретен, който се е взел на сериозно, а най-вероятно е обикновен дришльо”, са само част от коментарите в нета, които се подиграват на новата интернет сензация. 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by DeLaTrap (@marin773)

Скъпата кола беше показана на автомобилното изложение в Женева в началото на  март 2019-а. 
Класът G е най-дългият автомобил в историята на Daimler. Моделът е разработен като военен автомобил по предложение на персийския шах Мохамад Реза Пахлави през 70-те години. Резултатът от това сътрудничество е нетрадиционна „суперкола“, която поставя нов стандарт в  технологиите и дизайна. Само ограничен брой хора ще могат да се насладят на този уникален автомобил. Бройките са едва 20, а цената започва от 550 хил. евро./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Даниел Петканов проговори за инцидента със сина си! В следващите 25 дни ще... СНИМКИ

Преди броени дни синът на Даниел Петканов и Александра Богданска претърпя нелеп инцидент на детска площадка. По това време малкият Габриел бил поверен на грижите на таткото, а прясно разведената майка замина на почивка в Миконос.  Лудия репортер доста се изплашил за състоянието на сина си, но все пак намери […]

Subscribe US Now