Захапаха жестоко Емилия след тези гръмки думи за…

Предколедно поп фолк дивата Емилия се оказа болезнено откровена за някои. Изпълнителката директно упрекна по-младите си колеги, че не се стараят достатъчно по пътя си към славата, а постоянно се надпреварват да взимат всичко, което трябва и не трябва от живота.

“Младите не се интересуват от нищо, случило се преди време. Колко време сме били ние на сцената и как сме постигнали успеха си”, заявява блондинката, изтъквайки че е постигнала успеха си единствено с постоянство, търпение и много работа.
Емилия разкри пред БЛИЦ дали е разделена с Башур! Оказа се, че двамата сами…

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от E M I L I A (@emilia.online)

“Според мен единствено постоянството гарантира успеха ти. На тези уроци са ме учили моите учители  в музиката. Постигнала съм всичко с труда си, смея да твърдя. Всеки един от нас си има своите слабости и страхове, имам ги и аз, не правя изключение. Но в трудните моменти винаги съм разчитала на своите близки, на съпруга, децата си и моите родители. За тях се опитвам да съм по-смела и да постигам нещата в живота си с труд”, добави още самочувствено певицата.
Появи се 20-годишна двойничка на Емилия, феновете са в потрес от приликата СНИМКА
Думите й предизвикаха бързо вълна от горещи реакции в социалните мрежи.
“Както и на парите на богатите си мъже. Хайде, недей да се хвалиш, че всичко постигаш само с труда си. И с поддръжката на Коко Динев, сега и на новия ти мъж Жорж Башур. Що не се ожени за някой бедняк, че тогава ще те видим колко смела, работна и упорита си”, отвърнаха й потребители във виртуалното пространство./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Дрю Баримор не подарява подаръци на дъщерите си

От известно време за Дрю Баримор срещите с мъже са отново на преден план, но с идването на коледните празници вълненията започват да се променят. Актрисата и преди е споделяла, че “най-поглъщащата част” от нея е ролята ѝ на родител и чувства, че мъжете, с които е излизала в последно […]

Subscribe US Now