Какво знаем за Ивана Кнол – провокативната хърватка, която приковава всички погледи

Не много хора бяха чували за Ивана Кнол преди Мондиал 2022, който се проведе в Катар. Тогава обаче атрактивната хърватка привлече вниманието на всички фенове с провокативния си начин на обличане, с който подкрепяше своята родина.
Е, Хърватия не успя да спечели Световното първенство по футбол, но със сигурност ще се опита да вдигне трофея на Евро 2024. Няма да им е никак лесно, защото са в група с Испания, Италия и Албания.
Добра новина не само за хърватите, но и за всички фенове на футбола е, че Ивана Кнол ще пътува до Германия, за да подкрепи националния отбор по футбол на родината си.
Пред немското издание Bild тя казва, че ще посети всички мачове на Хърватия от груповата фаза, като започнем с този срещи Испания тази събота, 15 юни. Нещо, което не знаем за нея, е, че е родена във Франкфурт и със семейството си се мести обратно в Хърватия, когато е на осем години. Ето защо може да говори немски.
Ивана обаче няма да бъде в Германия само, за да подкрепя Хърватия на Евро 2024. Тя казва, че се изявява като техно диджей и ще се радва, ако ѝ се отвори възможност да пуска парчета на някое парти в Берлин например.
Колкото до облеклата, на които ще залага по време на мачовете на Хърватия, Ивана Кнол казва, че все още не решила, но не изключва възможността да продължи традицията от Мондиал 2022 и дрехите ѝ да са в цветовете на родината ѝ.
Разбира се, Лука Модрич е любимият ѝ играч, но се опасява, че той ще се откаже от националния отбор след края на Европейското първенство. Може и да е провокативна, но Ивана твърди, че няма да я видим в OnlyFans, защото съдържанието в сайта противоречи на начина, по който е отгледана.
И твърди, че не би се снимала гола. В интервюто си Ивана Кнол също така разяснява, че всъщност е на 26 години, но няма представа защо в интернет пространството на много места пише, че е на 31 години. 
Оказва се също така, че атрактивната хърватка ще подкрепя родината си на Евро 2024, но няма да има половинка до себе си. Пред Bild тя казва, че е имала 10-годишна връзка, която е приключила миналата година, но за момента няма намерение отново да се обвързва.
Кнол казва още, че от две години живее във Флорида, където прекарва зимните месеци, а през лятото се връща в Европа. Макар да се изявява като диджей, мечтаната работа за Ивана Кнол е като водещ на някое телевизионно предаване, отразяващо Бундеслигата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли предбрачен договор - още за сватбата на херцога на Уестминстър

Сватбата на херцога на Уестминстър и Оливия Хенсън безспорно е най-обсъжданото светско събитие във Великобритания. Все пак говорим за един от най-богатите хора в страната и кръстник на децата на принц Уилям, и принц Хари. 33-годишният Хю Гросвенър, както е името на херцогът, вече не е ерген, но баснословното му […]

Subscribe US Now