Най-големите разкрития в Harry & Meghan, част 4

След като миналата седмица научихме подробности за запознанството и началото на връзката им, преди часове получихме и втората порция от документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл за Netflix. Ето най-големите разкрития от четвърти, пети и финалния шести епизод на Harry & Meghan.
Съобщението от Бионсе
Оказва се, че както милиони други хора, и Бионсе е гледала интервюто на Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл. Малко след това поп дивата изпраща на херцогинята на Съсекс съобщение.
“Тя ми пишеше, че иска да се чувствам защитена. Че се възхищава на смелостта и уязвимостта ми и смята, че съм била избрана да разруша проклятието над много поколения”, казва Меган и признава, че още не може да повярва, че Бионсе знае коя е тя.
Борбата между PR офисите на различните кралски особи
Принц Хари разказва, че 30 години е наблюдавал как работят отношенията между кралските прес офиси и медиите. “Постоянни брифинги за другите членове на семейството, постоянно споменаване на услуги, покани към пресата”, казва той.
И допълва, че когато PR отделът на определен член от семейството иска да отклони вниманието от негативна случка, свързана с него, “ще ви даде информация за някой друг член на семейството. Реално прес офисите работят един срещу друг”.
Разривът на Хари и Уилям
Горното всъщност е директно обвинение към брат му принц Уилям, с когото някога са си дали дума да не допускат подобна практика да се случи между тях. Хари допълва, че “между мен и брат ми има разделение, той е на страната на институцията”.
“Отчасти го разбирам – това е неговата роля, неговото наследство. Отчасти това му е заложено изначално – отговорността за оцеляването и продължението на монархията”.
На кого приличат децата им
“Виждам много от съпругата си в Арчи и много от майка си в Лили. Тя е на рода Спенсър, има същите сини очи”, казва принц Хари по повод децата си.
И допълва, че двамата с Меган случайно установяват, че съобщават новината за бременността й с Лилибет на 14 февруари – същият ден, на който се появява новината, че принцеса Даяна е бременна са Хари през 1984 г. “Нямахме представа, това е съвпадение. А може и да не е съвпадение”, казва принцът.
Последните три епизода на Harry & Meghan са налични за стриймване в Netflix.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Концерт с кауза "Прекрасна вечер" и дебют на Галя Георгиев и Наско Лазаров

На 13 декември в емблемачното кино “Люмиер” в столицата Наско Лазаров и Галя Георгиева направиха своеобразен дебют като дует с бляскав концерт-спектакъл, озаглавен “Прекрасна вечер”. Събитието бе посветено на обществено-важна кауза.  В навечерието на коледните празници двамата пожелаха многократно прекрасна вечер, като се казва и тяхната първа дуетна песен, толкова много, че да имат всички в […]

Subscribe US Now