Трудната битка на семейството на Брус Уилис

Едно от големите предизвикателства пред медицината в последните десетилетия са болестите от рода на деменцията. Те започват да се развиват след определена възраст и драстично променят начина на живот на болния. Като лечение за момента няма.
Точно такова е заболяването на Брус Уилис – актьорът прекрати активната си кариера миналата година, а преди седмица семейството му съобщи и каква точно е диагнозата му. Уилис страда от фронталнотемпорална деменция – рядка форма на бързопрогресиращ вид деменция, уточняват от DW.
Единствената добра новина е, че цялото семейство на актьора е около него и прави всичко възможно той да се чувства добре. Това са настоящата му съпруга Ема Хеминг с двете им дъщери Мейбъл на 10 и Евелин на осем, както и бившата му съпруга Деми Мур с трите им дъщери – 34-годишната Румър, 31-годишната Скаут и 29-годишната Талула.
“Основното е държат Брус активен. Графикът му всеки ден е запълнен с различни занимания. Те се стараят да тренират както тялото, така и мозъка му”, разкрива източник, близък до семейство Уилис, пред People.
Той допълва още, че 44-годишната Еми Хеминг прави всичко, за да създаде възможно най-много спомени на дъщерите си от баща им. “Тя иска те да си спомнят Брус като невероятен и забавен баща.”
“Брус винаги е вярвал, че трябва да използва гласа си, за да помага на другите и да насочва вниманието към важни проблеми. Ние знаем в сърцето си, че – ако можеше днес – той би искал да привлече общественото внимание към страдащите от тази инвалидизираща болест и как тя променя толкова много хора, семейства”, беше посланието от специалното изявление на голямото семейство на Брус Уилис.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ариа се замеси в нов скандал, този път я спипаха в страшно нарушение ВИДЕО

Не са много скандалите, в които все още да не се е забъркала поп-фолк певицата Ариа. Първо бяха тези с футболиста Георги Йомов, след това се появиха разни пикантни клипчета от нейни участия, за да се стигне до онези разменени реплики между нея и Камелия. Е, на Ариа грам не […]

Subscribe US Now