Селена Гомес и плановете за осиновяване на дете – как Бени Бланко промени живота й

В последните месеци Селена Гомес се завръща постепенно в публичното пространство, но все още предпочита да пази личния си живот от светлините на прожекторите. Въпреки че на червения килим в Кан тя не бе в компанията на половинката си Бени Бланко, двамата са все още заедно и изглежда кроят планове за общото си бъдеще.
Актрисата и певица може да не е сигурна дали някога отново ще тръгне на турне и кога ще издаде нова песен, но още преди години си е поставила условието, че ако до 35 години не срещне любовта на живота си, ще си осинови дете. 
След два месеца тя ще навърши 32 и сега се чувства истински щастлива с мъжа до себе си. А наскоро Селена, която се развива все по-успешно и като бизнесдама, коментира връзката си в интервю за списание Time. В него тя заявява, че не иска да определя отношенията си с Бени Бланко като нейното спасение от труден период, защото той не е “единственият източник на щастие” за нея. 
За петте години, в които е била необвързана, Гомес е свикнала с това усещане, от което мнозина се страхуват. И тя се е измъчвала много в първите две години, но след това постепенно е свикнала. И тогава в главата си е съставила плана за осиновяване, ако продължи да бъде все така без половинка. А когато най-малко е очаквала, се е влюбила в Бланко, когото първоначално е приемала само като приятел.
Наскоро половинката на Селена Гомес призна, че иска да се ожени за нея и да имат деца. Но добре знае, че нейният досегашен опит я е направил много предпазлива и я пази далеч от прибързаните решения. тя обаче цени много факта, че Бланко е готов да понесе всички удари и критики срещу него, които идват от феновете й, и знае, че той ще продължи да бъде до нея, въпреки че не може да знае какво им готви бъдещето.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неприятната миризма, която се носи над дома на Хари и Меган

През 2020 г. принц Хари и съпругата му Меган замениха строгостта на кралския двор в Лондон със слънцето и бляскавия живот на Калифорния. Двамата се настаниха в къща в Монтесито в покрайнините на Санта Барбара. Жилището им на стойност 14.5 милиона долара разполага със седем спални, 13 бани, фитнес, както […]

Subscribe US Now