Иван и Андрей се скараха заради жена ВИДЕО

Може да сте виждали Иван и Андрей във всевъзможни ситуации, но знаете, че и двамата са щастливо женени от години. Това обаче, не им попречи да се скарат заради жена, което нямаше как да не предизвика и бурните отзиви в социалните мрежи.

Както е известно популярното продуцентско дуо поддържа един общ профил в Инстаграм, което често създава и редица неудобства, тъй като и двамата имат свое виждане за постове и снимки.
Иван и Андрей забъркаха Николета Лозанова в най-мръсната история СНИМКИ
Повод да се счепкат се превърна вчерашния женски празник 8 март, заради които двамата влязоха в неочаквани пререкания. Иван поискал да публикува снимки с любимите си жени – жена си и майка си. А Андрей имал съвсем друга нагласа.

И така – Иван, все пак, изрази емоционално почитта си, като пусна детска снимка на половинката си Ирина Тенчева, която май би била по-подходяща за 1 юни, но така си е решил, така е направил. “Моето момиче, моят приятел, моята жена. Честит празник”, написа той в профила.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Иван Христов и Андрей Арнаудов (@ivaniandrey.official)

А Андрей, който явно е искал да заклейми 8 март като идеологизиран комунистически празник, реагира с: “Може и да ви изненада, но ние с Иван не сме един и същи човек. Например той празнува 8 март, а аз – не!”, изгаври се с емоционалните публикации на колегата си той. И разказа как баба му и майка му никога не са харесвали 8 март, даже по времето на социализма, когато това наистина е било голям празник. Още тогава те му обяснили причините. Така, още от детството си, Арнаудов явно е развил непоносимост към датата.
Иван и Андрей готвят голяма изненада през април, тогава ще…

Андрей обясни още, че няма да подари цветя на жена си днес, защото предпочита да го прави във всеки друг ден в годината. И се извини и на жените, които няма да поздрави на 8 март, като ги призова да не му се сърдят за това. И все пак, макар и с очевидно неудоволствие, Арнаудов пожела честит празник на тези жени, които са щастливи на този ден и поддържат традицията на женския празник./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Иван Христов и Андрей Арнаудов (@ivaniandrey.official)

Източник: blitz.bg
Next Post

Обрат в "Ергенът"! От шоуто си тръгнаха две култови участнички СНИМКИ

Наблюдаваме голям обрат във втория сезон на “Ергенът”, след като изненадващо от шоуто си тръгна тази участничка, за която се смяташе, че ще стигне до финал.  Ергенът Евгени Генчев не си пада по скромни жени и отстреля всички, които се държат срамежливо с него. Тази седмица от шоуто махна две […]

Subscribe US Now