Татяна изобличи лицемерите в “Сървайвър”

Певицата Татяна показа истинските лица на голяма част от участниците в “Сървайвър”, които от самото начало не спират да се заяждат с нея и да търсят само поводи за скандали и кавги. 

В един от последните епизоди се видя с колко лицемерни хора е обградена Татяна. Това не остана незабелязано от зрителите, които си спомниха думите на Снежана Макавеева и останалата групичка, които се изказваха през целия сезон против певицата и жанра, в който се изявява. 
 

При обединението на двете племена от продукцията им бяха подготвили страшен купон, на който звучаха няколко от хитовете на пайнерката. Оказа се, че всички харесват попфолк и видимо се забавляваха на песните на Татяна, макар така ожесточено да се опитваха по време на шоуто да изкарат този жанр пошъл и нещо, към което нямат отношение.
Татяна не се стърпя и грабна микрофона, за да поздрави съотборниците си с няколко народни песни. Певицата спечели още повече фенове с брилянтното си изпълнение на живо на фолклорните песни и доказа, че е едно от можещите имена в бранша и че пее изключително добре попфолк и народна музика./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Новата изненада, която ни готви Papi Hans

Изминаха няколко месеца от пускането на последната песен – “Момиче”, от дебютния албум на Papi Hans 12. През цялото това време изпълнителят не бе особено активен нито в социалните мрежи, нито в пускането на нови песни. Всъщност от ноември миналата година не сме чували нищо ново от него. От профила […]

Subscribe US Now