Новата изненада, която ни готви Papi Hans

Изминаха няколко месеца от пускането на последната песен – “Момиче”, от дебютния албум на Papi Hans 12.
През цялото това време изпълнителят не бе особено активен нито в социалните мрежи, нито в пускането на нови песни. Всъщност от ноември миналата година не сме чували нищо ново от него.
От профила на Papi Hans в Instagram разбираме, че последните няколко месеца са били тежки за него в личен план. “Усещам как ми става все по-неприятно да поддържам усмихнатата си Instagram поза, което е проблем. Вероятно ще изгубя няколко инфлуенсърски договора”, пише изпълнителят.
На този етап отказва да влезе в детайли какво точно се случва с него, но написаното разбираме, че не е успял да се зарадва на нищо. Нито на албума, нито на успеха на песните, част от него. Papi Hans пише, че му е трудно да опише какво се случва в глава му с пост в социалните мрежи.
Но за сметка на това чрез музиката може най-добре изрази емоциите си. Ето защо подготвя EP албум, който ще бъде съставен от три песни. Името на албума е Терапия и Papi Hans пояснява, че и трите песни в него са вдъхновени от три проблема, с които се е сблъскал.
Първата песен се казва “117” и към момента няма точна дата за пускането ѝ, но изпълнителят обещава, че ще я чуем в идните дни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ема Хеминг ни връща в спомените на Брус Уилис

Откакто семейството на Брус Уилис разкри, че той е диагностициран с фронтотемпорална деменция, все по-често виждаме техни семейни спомени. Напоследък ги споделя Ема Хеминг, настоящата съпруга на актьора. Миналият месец, за да отбележи 68-ият рожден ден на Брус Уилис, в Instagram тя качи видеокомпилация, на която можем да видим някои […]

Subscribe US Now