Голям удар: Слави Трифонов продаде правата на “Ку-Ку” на…

Слави Трифонов е продал правата върху марката “Ку-Ку” на богатия бизнесмен Рачо Рибаров – лекар по образование и един от големите търговци на медицинска техника у нас.

Легендарното студентско шоу по Канал 1, което направи звезди не само Слави Трифонов, но и Васил Василев- Зуека, Тончо Токмакчиев, Марта Вачкова, Камен Воденичаров, Влади Въргала и много други, отдавна е в историята, но явно все още има някаква търговска стойност.
Слави изрита най-доверения си човек, а причината е повече от скандална
Преди десетина години Трифонов поръчва експертиза, която да оцени пазарната стойност на марката “Ку-Ку” и сумата се оказала доста внушителна – 2 585 000 лева. Затова шоуменът апортира правата върху нея в една от фирмите си “Приза интерактив”.

Каква сума е платил сега за нея медицинският бос Рибаров обаче, не става ясно, пише “Уикенд”.
“Ку-Ку” се появява на бял свят на 27 януари 1990 година. Трифонов се появява в предаването 3 години по-късно, когато създателите на щоуто, след които са Петър Курумбашев, Любен Дилов-син, Камен Воденичаров и други, вече са регистрирали фирма “Ку-Ку”. Макар че бързо става най-разпознаваемото лице на шоуто, Трифонов няма дялове във фирмата и не участва в разпределението на печалбите.
Мартина на Слави го закъса за пари и се принуди да…

Следва разцепление в екипа, след което се раждат две предавания – “Каналето” и “Хъшове”, водено от Слави Трифонов. Второто е далеч по-успешно във всяко отношение. Постепенно името “Ку-Ку” започва да се забравя и собствениците на марката не я подновяват във патентното ведомство. През 2009 година Трифонов я регистрира на свое име и кръщава оркестъра си “Ку-Ку бенд”.
Как новият собственик ще използва тази марка оттук нататък и за какво му е изобщо, тепърва ще става ясно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато не получиш роля заради... малко последователи

С всяка изминала година Ел Фанинг набира все по-голяма скорост в Холивуд. Като 25-годишната актриса вече има дори номинация за Еми за ролята си в сериала “Велика”. Всичко може да изглежда бляскаво и обещаващо пред Фанинг, но се оказва, че се е сблъсквала с доста интересни премеждия. В подкаста на Джош […]

Subscribe US Now