Известните личности с най-дългите истински имена

Името и фамилията са нещо като норма в повечето страни, но това далеч не се отнася за всяка култура. Разбира се, понякога се добавя бащино или още няколко допълнителни имена. И известните хора, разбира се, не са изключение. И докато мнозина са познати с прости версии на имената си (или сценични псевдоними), много от тях имат наистина дълги рождени такива. А от Stars Insider подбират няколко такива примера. Ние се спряхме на 13 от тях.
Пабло Пикасо
Испанският художник е известен най-вече като Пабло Пикасо, но всъщност той има над дузина имена. Представяме Па́бло Дие́го Хосе́ Франси́ско де Па́ула Хуа́н Непомусе́но Мари́я де лос Реме́диос Сиприа́но де ла Санти́сима Тринида́д Кли́то Ма́ртир Патри́сио Руи́с и Пика́со.
Чарлз III
Крал Чарлз III всъщност има едно наистина дълго, достойно за кралска особа име: Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор.
Akon
Изпълнителят е роден в САЩ, но родителите му са от Сенегал. Пълното му име всъщност е Алиауне Дамала Боуга Тайм Бонго Пуру Нака Лу Лу Лу Бадара Ейкън Тиам. Общо взето положението е “последният да затвори вратата”.
Бенисио дел Торо
Награждаваният пуерторикански актьор има сравнително дълго име. Той е роден като Бенисио Монсерат Рафаел дел Торо Санчес.
Кийфър Съдърланд
Канадските актьори Доналд Съдърланд и Шърли Дъглас кръщават сина си Кийфър Уилям Фредерик Демпси Джордж Руфъс Съдърланд. Според актьора той носи имената на приятели и хора от семейството.
Seal
Изпълнителят на “Kiss from a Rose” е роден в Обединеното кралство от майка нигерийка и баща афро-бразилец. Пълното име на Seal е Сийл Хенри Олусегън Олумиде Адеола Самюел.
Салвадор Дали
Испанският художник сюрреалист получава фамилните имена и на двамата си родители. Пълното му име е Салвадор Фелипе Хасинто Дали и Доменек. След това през 1982 г. Дали получава кралска титла, добавяйки към името си “1-ви маркиз на Дали де Пубол”.
Dido
Английската певица и автор на песни има много по-дълго име от това, с което всички я познават. Тя е родена като Флориан Клауд де Буневиал О’Мали Армстронг.
Емилия Кларк
Името на английската актриса не е просто Емилия Кларк. Тя е родена като Емилия Изобел Юфимия Роуз Кларк.
Lorde
Новозеландската певица и текстописец е най-известна със сценичното си име Lorde. Истинското ѝ име обаче е Ела Мария Лани Йелич-О’Конър.
Nas
Разбира се, Nas не се нарича само Nas. Пълното име на рапъра е Насир Бин Олу Дара Джоунс.
Били Айлиш
Известната американска певеца и текстописец е родена като Били Айлиш Пайрът Бейърд О’Конъл.
Мел Гибсън
Американският актьор и режисьор е известен със собственото и фамилното си име, но е роден като Мел Колмсил Джерард Гибсън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Netflix разказва историята на Pornhub

Pornhub е един от хегемоните в порно индустрията, като едва ли има човек, който да не е посещавал сайта поне веднъж. Или да не е чувал за него поне. Може и да е един от най-големите и посещавани сайтове за порно, но не всичко е безоблачно. С документалния филм Money Shot: […]