Лекари спасяват крака на Славчо Пеев, актьорът пострада след…

Славчо Пеев отново закъса сериозно със здравето. Проблемите за актьора, които се случват още от миналата година, идват след прекаран ковид.

Актьорът, който играе главната роля в “Да, господин премиер”, за съжаление няма да може да влезе в образ, защото единия му крак отказва да функционира. “Мариан Бачев ще ме смени в „Да, господин премиер”, споделя той пред “Телеграф”.
Славчо Пеев по спешност в болница, включени са му системи и…

В момента лекари се опитват да спасят десния му крак с помощта на иглотерапия “Проблемът е от доста време, постковид, но не се оправя. Де факто, кракът ми не функционира”, изплака 84-годишният доайен на Сатиричния театър.
“Точно зад сградата на НАТФИЗ се намира. Отидох и ми направиха процедурата. Извадиха ми цялата болка, та поне сега не ме боли постоянно. Аз ходя с бастун, но не си чувствам крака. От времето зависи дали ще имам някаква болка или не”, споделя още пред изданието звездата от “Васко да Гама от село Рупча”. Синът му Петър ще го води и на минерални бани, и на масажи, на които Славчо Пеев много се надява да му помогнат да подобри състоянието си и да може да си ходи нормално.
Засега той е спрял изявите си на сцената. В последните години има участие само в два от спектаклите „Да, господин премиер“ и „Сатирично кабаре 2“. През новия сезон ще има дубльори, а Мариан Бачев ще го замести в „Да, господин премиер“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Набутаха любимец от "Един за друг" в "Сделка или не", той стана по-богат със... СНИМКИ

Риалити звездите у нас имат навика да обикалят форматите, след като добият малко популярност от участието си в някой от тях. Пореден пример за това е Емил Христов, познат покрай участието си преди години в “Един за друг”. За изненада или не на мнозина банкерът от пловдивското село Ягодово се появи […]

Subscribe US Now