Набутаха любимец от “Един за друг” в “Сделка или не”, той стана по-богат със… СНИМКИ

Риалити звездите у нас имат навика да обикалят форматите, след като добият малко популярност от участието си в някой от тях. Пореден пример за това е Емил Христов, познат покрай участието си преди години в “Един за друг”.

За изненада или не на мнозина банкерът от пловдивското село Ягодово се появи и в първите епизоди на “Сделка или не”, което се завърна в ефира на Нова телевизия с нов водещ – актьорът Ненчо Балабанов.
Ненчо Балабанов удари кьоравото, прибира 10 бона за…
Риалити звездата успя да измъкне дори 7500 лева от банкера, което си е своеобразен успех предвид правилата на играта. Той сключи добра сделка, а благодарение на сумата ще осъществи и мечтата си да замине за Америка.

Преди години, когато Емил Христов участва в “Един за друг”, бе там с любимата си Калина, с която почти успяха да стигнат до края любовния формат. Към днешна дата двамата са семейство и наскоро им се роди и наследник./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

С този хитър ход Краси Дунев изненада всички в "Игри на волята" СНИМКИ

Спортната легенда Краси Дунев спечели първата капитанска битка в сезон 5 на “Игри на волята”. Лидерът на Старейшините показа силен дух и посвети победата на племето си и на дъщеря си Никол Дунев, с която влезе в екстремното риалити. Той не подозира, че тя все още има шанс да се върне […]

Subscribe US Now