Мария Илиева отряза собственото си училище, нямало хонорар

Мария Илиева е била поканена да пее на годишнината на Софийската математическа гимназия, където е завършила средното си образование, но най-безцеремонно е отказала заради липса на пари.

Математическата гимназия в момента е най-елитното училище в столицата и директорът се е заел с организацията на празника по повод годишнината – гимназията отбеляза своите “50 плюс една” години на 9 май с концерт в зала 1 на НДК. Само че не успял да намери достатъчно пари, за да плати участието на певицата.
Мария Илиева смени мъжа си с очилат нов красавец СНИМКА
Директорът обяви от сцената, че такива изяви са традиция в престижното училище, която обаче е била прекъсната в последните 4 години, вероятно заради пандемията.
През 2023-а децата решили да я възстановят, организирали всичко сами и много искали да поканят голяма звезда, която да излезе заедно с тях на сцената. Разбира се, веднага са се сетили за Мария Илиева, която е най-прочутата възпитаничка на елитното училище, макар и да не е известна с математически, а в музикален талант. Тя обаче ги отрязала!

Децата до последно са се надявали, че звездата ще излезе на сцената за концерта им в голямата и престижна зала, която бяха препълнили на 9 май. Вечерта обаче мина без изпълнителката, която дни по-рано получи поредна награда за работата си на сцената. Оказа се, че училището, което самата тя е завършила, не може да си я позволи, пише “Уикенд”.
Потрес! Мария Илиева пропя чалга с Преслава ВИДЕО
В своята реч за празника директорът – д-р Антоан Тонев, намекна за разочарованието, което децата са изпитали от отказа на звездата, макар че не спомена нейното име. Той даде да се разбере, че причината за отказа е финансова. “Учениците дойдоха при мен и попитаха: “Може ли да поканим някоя голяма звезда, за да стане концертът незабравим?”
Честно да ви кажа, опитахме се, но не успяхме. Бюджетът се оказа по-важен от принадлежността. Истинските звезди обаче не са тези, които пълнят зали или дискотеки. Големите звезди са всички хора, които работят неуморно и с това променят света”, споделя директорът.
Според изданието става дума именно за Мария Илиева, която от есента ще е ментор в шоуто на bTV “Гласът на България”.
“Водим разговори, но не знаем дали ще успее да дойде”, споделиха ученици дни преди концерта. Явно обаче, че директорът не е успял да намери пари, за да й плати. “Какво щеше да й стане, ако беше изпяла една песен на тези деца?”, шушукали хора в зала 1 след речта на директора. 
За какъв точно хонорар на певицата става дума, не става ясно, но се носят истински легенди за парите, които тя иска за участия. Преди 4 години се говореше, че взимала по 10 хиляди лева. Каквато и да е сумата, тя явно не се вписва в бюджета дори на най-престижното столично училище.
Иначе, както знаем, Мария Илиева съвсем не е от певиците, които отказват участия в благотворителни инициативи. Тя дори бе обявила, че ще пее на концерт за набиране на средства за построяване на православен храм в един от най-престижните софийски квартали – “Изгрев”, като въпросното шоу бе насрочено 4 дни след училищния празник. Участие в него бяха потвърдили и други звезди, които са близки с Мария Илиева – Любо Киров, Влади Ампов – Графа, Орлин Павлов и Васил Петров./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какъв е бил Наум Шопов като тийнейджър

Всеки, който следва Наум Шопов в социалните мрежи, знае, че той не само води здравословен начин на живот и тренира редовно, но и се опитва да дава добър пример. В тийнейджърските си години обаче актьорът е бил една друга своя версия. Шопов гостува в подкаста “При ТоТо”, където говори за най-различни теми, а […]

Subscribe US Now