Наистина ли Меган Фокс и Machine Gun Kelly са разделени

За евентуална раздяла между Меган Фокс и Machine Gun Kelly се заговори, когато актрисата изтри всички техни общи снимки и клипове от профила си в Instagram. Включително и поста, с който през януари 2022 г. обявяват годежа си.
Нещата ескалираха още повече, когато Меган Фокс изтри акаунта си в социалната мрежа. Направи впечатление също, че тя отсъстваше от партито на Sports Illustrated Super Bowl в събота вечер, където Machine Gun Kelly имаше изпълнение. Въпреки това обаче двамата присъстваха заедно на партито на Дрейк в петък.
По думите на източник на People двойката “се е скарала през уикенда”, като актрисата е “много разстроена” и “не иска да говори” с годеника си.
“Не са отменили официално годежа, но Меган свали пръстена си”, разказва още източникът и издава също, че двойката е имала проблеми в миналото, но този път нещата изглеждат доста сериозни.
Меган Фокс изтри профила си в Instagram само часове след като качи поредица от снимки и видео с изгорен плик. “Невярността се усеща в целия ти дъх”, пише актрисата към поста. В коментарите фен предположи, че Machine Gun Kelly е изневерил на Меган Фокс, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лудата глава Адриана от Пловдив взе акъла на Билалов в "Стани богат" ВИДЕО

Преводачка от гръцки и френски изуми зрителите на “Стани богат” с авантюризма си и способността си да пътешества, без изобщо да му мисли. Адриана Георгиева от Пловдив продала апартамента си, за да изпълни мечтата си да обикаля света. Тя разказа на изумения водещ Михаил Билалов, че веднъж пътувала с автобус […]

Subscribe US Now