Ето какво се случва с Миглена Ангелова и къде изчезна през последните години

Устата водеща на бившето предаване „Искрено и лично“ Миглена Ангелова вече е далеч от медийните изяви. 

Тя се е отдала напълно на внуците си. 58-годишната екс водеща има вече пет, за което сама се похвали в мрежата. По-голямата част от годината тя живее в Париж, Франция. Там обитава голяма къща с двор, в който отглеждала цветя и зеленчуци.
Във френската столица русенката се премести заради двете си дъщери, близначките Адриана и Стефани, които свиха семейно гнездо там. И мадам „Искрено и лично“ живее там от няколко години, като напълно е загърбила телевизията.

В София се връща от време-навреме, за да нагледа бизнеса си, който върти с настоящия си партньор Кузман. Годеник номер пет спечели сърцето й в далечната 2016 година, но до венчило не стигнаха. Защото той бе семеен с деца, а тя имаше зад гърба си четири развода.
От първият й съпруг Петър има дъщеря Дора. От втория са й двете дъщери близначки. Напуска и него заради властния му характер.
В русенската телевизия, от където тръгва кариерата й, се жени за оператора Калчо, от когото ражда син.  Най-пищна е четвъртата й сватба, с бизнесмена Живко Чакръкчиев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тежката диагноза на Сиа

Две години след като ѝ се наложи да се извинява как е представила аутизма във филма “Музика”, певицата Сиа разкрива, че и тя е с такава диагноза, съобщава BBC. В подкаста Rob Has A Podcast, който обсъжда американското риалити шоу Survivor, звездата каза, че диагнозата аутизъм й е донесла чувство […]

Subscribe US Now