Бивш любовник на Камелия фалира, ожени се за богата французойка и…

Бизнесмен от Берковица, сближил се с фолкзвездата Камелия още в зората на кариерата й, буквално се разорил, докто й угажда. Въпреки че историята се развива през 90-те, 57-годишният днес Петър Цветков-Перо пръснал над 100 000 марки, за да подпомага финансово своята приятелка, разкриват техни общи познати.

Някогашният милионер във валута стигнал до просешка тояга в периода на близкото си общуване с изпълнителката, а преди да стане баровец, Перо си вади хляба като келнер в Ловния дом в Берковица. Веднага след падането на Желязната завеса обаче, успява да стигне през Чехия до Германия, където след няколко години се връща в родината с дебели пачки в джоба. Завърта няколко бизнеса в Берковица, Монтана и региона, като най-големи печалби му носи търговията с употребявани коли.
Това Камелия ли е или някоя хулиганка?! Певицата втрещи с визия СНИМКА

По това време бъдещата звезда на поп фолка става “Мис Монтана”, а атрактивността й не остава незабелязана и тя гвоздея на програмата на най-големия местен ресторант. Перо я вижда в заведението и веднага разбира, че това е “момичето на неговите мечти”. Двамата го удрят на пълен купон, а бизнесменът глези щедро гласовитата певица от Чипровци с кулинарни пиршества, купува й бижута, маркови тоалети, прави й скъпи подаръци, пише столичен ежедневник.
Опа! Камелия има нов партньор СНИМКА
В един момент обаче се наложило автотърговецът да се бръкне и за кариерата на своята приятелка, а тук сумите били шестцифрени. За медийното лансиране на певицата, за клиповете и изявите й тузарят пръснал около 100 000 марки.
Огромните харчове направо оглозгали авоарите му. По тази причина залязло и приятелството му с фолкфурията, твърдят хора от някогашното им обкръжение. Перо толкова осиромашал, че в един момент му се наложило да проси стотинки край кофите за смет в столичния кв. “Красно село”, спомнят си негови стари познайници.
Не след дълго се оказало, че разореният бизнесмен е роден под щастлива звезда. Той не само се оттласква от дъното, но директно минава в друга социална “орбита”, става ясно още от изданието.
В дома на свои приятели в София Цветков се запознава с приказно богата французойка. Само след месец двамата се венчават, въпреки че младоженецът е по-млад с 30 години от булката. Днес Перо живеел като принц край Париж в замъка на половинката си, не крият завистта си негови земляци./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Критиките, с които се сблъска Адриана Лима

Адриана Лима безспорно е един от най-красивите и запомнящи се “ангели” на Victoria’s Secret. В последните години обаче тя не работи активно, а се отдаде на семейството си – през август миналата година тя роди момченце. Сега 42-годишният модел става обект на редица критики. Поводът е появата й на премиерата […]