Мисис България Вселена с 4 награди от конкурса в Корея

Носителката на престижния приз “Мисис България Вселена” Валери Стефанова се върна с цели четири отличия от своето представяне на световния престижен форум “Мисис Юнивърс”, който се проведе на 30 юни в Корея.

Нашенката е била единствената претендентка, тръгнала си от надпреварата с толкова на брой награди – в категория за активност, презентация, костюм и, разбира се, визия.

“Получих три награди – една за активно участие в зададените дискусии и задачи, втора за презентацията, която бях подготвила като част от основната тема на конкурса – борба с домашното насилие, и трета, най-специална за мен, за българската носия, с която дефилирах във вечерта на традиционните облекла. Костюмът има история, той е на 150 години. Взех го от една колекционерка, която събира автентични носии.
В началото се почувствах странно, бях единствената, която е спазила напълно регламента, останалите дами бяха акцентирали на карнавални облекла – пера, мечове, огромни шапки с периферия… Бяха безкрайно красиви тоалети, може би тежаха 20 кг., но не това беше идеята… Според мен оцениха старанието ми да спазя програмата”, коментира Стефанова./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Бомба! Силвия Петкова и Зоран се разделиха! СНИМКА

Силвия Петкова и режисьорът Зоран Петровски вече не са двойка! Разделиха се, а новината дойде като гръм от ясно небе за многобройните им фенове. Каква е причината за съвместното им решение, както става ясно от пост на актрисата в социалните мрежи, не става ясно, но според мнозина – славата и […]