Когато стендъп комедиантка се съблече на сцената

Стендъп комедиантите по принцип не залагат кой знае колко много на представянето им преди появата на сцената. А по-скоро на остроумни шеги и закачки след това.
Но Наташа Леджеро е решила да направи и двете и буквално да събере очите на всички в залата. По време на стендъп представление комикът Бърт Крайшър излезе без тениска на сцената и след като приключи с шегите си покани на сцената своята колежка.
Тя, от своя страна, реши да започне ударно монолога си, събличайки първо бялото си якето си, а след това и тениската си, за да разберат всички в залата, че тази вечер е решила да не носи сутиен.
Реакцията на публиката при събличането на Наташа Леджеро е очаквано бурна, но само след няколко секунди комедиантката реши все пак да се загърне с якето си.
В профила си в Instаgram Наташа Леджеро сподели видео от случилото се, както и няколко снимки. Към постовете си тя написа, че щом мъжете комедианти могат да се събличат голи до кръста, то защо и жените да не могат.
Съпругът ѝ Моше Кашър, който също е стендъп комик, коментира видеото по забавен начин. Той написа, че е бесен от случилото се и иска да говори с нея или поне тя да се прибере у дома.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато майката на Синди Крауфорд публикува лични снимки

Синди Крауфорд може да има Instagram и да е активна там, но повечето от снимките й са свързани с професионалните й изяви в настоящето и миналото. Както и с редки моменти, в които споделя снимки на децата и съпруга си, които също са публични личности. Рядко ставаме свидетели на по-лични […]

Subscribe US Now