Когато майката на Синди Крауфорд публикува лични снимки

Синди Крауфорд може да има Instagram и да е активна там, но повечето от снимките й са свързани с професионалните й изяви в настоящето и миналото. Както и с редки моменти, в които споделя снимки на децата и съпруга си, които също са публични личности.
Рядко ставаме свидетели на по-лични моменти от живота на 57-годишният модел. Но ето че майката на Синди – 77-годишната Дженифър Сю Крауфорд, качи няколко такива в собствения си профил.
“Забавления с моите момичета в Маями”, написа Дженифър към снимка, на която я виждаме с трите й дъщери Синди, Крис и Даниел. Дали четирите дами от семейство Крауфорд са на почивка или поводът за събирането им е друг не става ясно.
Преди малко повече от месец майката на Синди Крауфорд отново публикува лична снимка. Навръх Бъдни вечер я виждаме заобиколена от голямото си семейство с децата, зетовете и внуците си. На кадъра е не само Синди, но и съпругът й Ранди Гербер и дъщеря им Кая.
Моделът явно поддържа близка връзка с майка си, като преди време беше признала пред Into the Gloss, че майка й е нейното вдъхновение да приеме естествената красота. “Майка ми никога не е носила грим, ползваше само сапун, не слагаше хидратиращи кремове, не ходеше на кола маска – тези неща просто нямаха общо с нея.”
Отново майка й е тази, която я разубеждава да маха характерната бенка до устната й, която я прави известна. “Знаеш как изглежда бенката ти, но не знаеш как би изглеждал белег след операцията й”, казва Дженифър на дъщеря си Синди Крауфорд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кога и как Александра Богданска е решила да си уголеми гърдите

Александра Богданска често гостува както в различни предавания по телевизията, така и в подкасти, където говори открито по всяка тема. Така например моделът гостува в подкаста Career Show с водещ Сашо Кадиев, където разкри любопитни неща както от личния си живот, така и от професионалния. Така пред Кадиев Богданска разкрива трудностите, […]

Subscribe US Now