Първа сватба в английския кралски двор за годината

Неминуемо е сватбата на Амелия Спенсър да предизвиква голям интерес. Освен кръвната връзка с принцеса Даяна – Амелия е дъщеря на по-малкия й брат Чарлз, любопитство предизвиква и фактът, че до последно не се знаеха никакви детайли.
Е, вече е ясно, че сватбата е минала. Тя се е състояла най-вероятно в края на миналата седмица в Южна Африка. “Да се венчая точно тук за мен е много важно”, казва 30-годишната Амелия пред Hello. Тя се омъжи за дългогодишния си приятел – 33-годишният модел и фитнес треньор Грег Малет.
Макар подробностите да са оскъдни, изданието съобщава, че церемонията се е състояла на открито в подножието на планина край Кейптаун. Присъствали са близначката на Амелия лейди Елиза, по-голямата им сестра лейди Кити и брат им Самюъл.
Амелия и Грег обявиха, че са сгодени през юли 2020 г., след като от 11 години вече бяха заедно. Предложението на Грег също е направено в Южна Африка.
“Имах голяма розова кутия, в която бях сложил още осем по-малки кутии. Във всяка имаше снимка от нещо, което сме правили за първи път. А в последната имаше бележка, на която пишеше: “Най-важното е, че ще запомниш тази вечер като вечерта, в която съм ти предложил”, разказва Малет пред Hello.
Остава да разберем и повече подробности за сватбената церемония като например с каква рокля се е омъжила лейди Амелия и дали е носила прословутата тиара на рода Спенсър, която вече официално е притежание на принцеса Шарлот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емили Ратайковски - отново закачлива, секси и предизвикателна

Емили Ратайковски обича да доказва, че не се страхува да прекрачва границите и ѝ харесва да е провокативна и секси. Доказа го и с появата си на партито на Vanity Fair след Оскарите, когато бе облечена в секси сребриста рокля, с която остави малко на въображението. С последните си постове […]

Subscribe US Now