Емили Ратайковски – отново закачлива, секси и предизвикателна

Емили Ратайковски обича да доказва, че не се страхува да прекрачва границите и ѝ харесва да е провокативна и секси. Доказа го и с появата си на партито на Vanity Fair след Оскарите, когато бе облечена в секси сребриста рокля, с която остави малко на въображението.
С последните си постове в Instagram моделът още веднъж показа колко дръзка може да бъде. На снимките я виждаме с може би най-драматичната ѝ прическа досега.
За фотосесията си за списание Pop Емили Ратайковски е с къса коса, подстригана на пикси прическа. Облечена е в прозрачна дантелена горна част и изрязани панталони, също в бяло. На други от снимките Емрата е в изцяло кафяво облекло, свита на легло, и в сатенена нощница.
Както се вижда от многобойните снимки, които е споделила в Instagram профила си, Емили Ратайковски доста се е забавлявала докато е снимала фотосесията. Закачлива, секси, сладка и предизвикателна – такава е тя за новия брой на списание Pop.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наум Шопов направи нещо, което до момента никога не бе

Сигурни сме, че няма нито един от последователите на Наум Шопов в Instagram, който да не знае, че актьорът е запален по фитнеса и тренирането. Толкова запален, че намира кога, къде и как да тренира, дори когато са на семейна почивка в друга страна. Тази отдаденост определено му се отплаща, […]