Голяма загуба разтърси Светлана Гущерова, потъна в скръб заради… СНИМКИ

Светлана Гущерова не е на себе си, а причината е много тъжна и дълго време ще я държи извън кондиция. Жената на бизнесмена Христиан Гущерова загуби член от семейството си и не го скри от последователите си в социалните мрежи.

Става дума за любимото кученце на блондинката, която тя е приемала далеч не просто като домашен любимец. От кадрите, които Гущерова споделя в профила си, е видно колко обгрижвано е било кутрето Тами.
Бременна ли е Светлана Гущерова? СНИМКА

“Обичам те, моя и единствена! Ще ми липсваш”, написа под снимките в стори моделката, като последваха десетина снимки на кученцето, към което Светла очевидно е била много привързана.
Светлана Гущерова стресна с тази СНИМКА от болницата
Любопитен факт бе, че сред тъжащите за кученцето Тами е и Елисавета Ставрера – една от актуалните участнички в “Ергенът”, за която вече стана ясно от тиражирани в публичното пространство информации, че е сред близките приятелки на Светлана Гущерова в риалитито./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Svetlana Gushterova (@svetlanagushterova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Шефът на БНТ разкри с кое знаково лице се разделя

Сериалът “Войната на буквите” ще бъде преозвучен, БНТ няма да финансира филм на Максим Генчев, по всяка вероятност ще падне рубриката на Петър Стоянович в предаването на Георги Любенов. Това стана ясно от изявлението на генералния директор на БНТ Емил Кошлуков пред Съвета за електронни медии, където направи отчет на работата […]