Новото предизвикателство на Юлиан Вергов

Със сигурност Юлиан Вергов е доста зает с ангажиментите си в театъра и киното. Винаги обаче му остава време да качи нещичко в профилите си в социалните мрежи, с което да поддържа интереса на феновете си.
Последното, което актьорът реши да направи, е да стартира нова интересна кампания.
“Смятам, че един от основните ни проблеми днес е късата памет. Поради тази причина, реших да инициирам кампания в тази посока или поне в областта на културата. Всъщност, отсъстието на култура, е май друг съществен проблем”, написа Вергов в своя Instagram.
Кампанията носи името  “Помни Твореца”. И тя се иразява в следното: актьорът ще качва снимки на български творци, а всеки, който има желание, може да опита да отгатне имената им в коментар.
“Двама от позналите, ще се сдобият с по два билета за културно събитие, предоставени от мен”, разказва още Вергов, като уточнява, че първото такова е представлението “Neoдачници” в Народен театър “Иван Вазов” на 27 октомври.
“Та, кои са на тази снимка?”, пита Вергов под кадър, на който се виждат актьорире Наум Шопов (старши) и Невена Симеонова, както уточняват много от последователите на актьора.
“Това не е рекламна кампания. Няма нужда да последвате или тагвате”, обяснява още Вергов.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси гимнастичка си търси мъж с обява във "Фермата" СНИМКИ

От селскостопанско риалити „Фермата“ се превърна в романтично предаване за запознанства, в което всеки може да открие любовта. Една от най-младите и привлекателни участнички – бившата гимнастичка и настояща треньорка Валерия, използва тв ефира, за да си намери половинка сред зрителите. “Уважаеми бъдещ мъжо, да знаеш, че съм много работлива […]

Subscribe US Now