Камерън Диас се завръща

Актьорската професия е много по-трудна, отколкото повечето хора си дават сметка. И изисква много жертви и лишения.
Особено в Холивуд, ето защо не са рядкост звездите, които си дават почивка. Последният пример е със Сандра Бълок, но и Ева Мендес също попада в този списък. Там беше и Камерън Диас, която дори бе обявила, че се е пенсионирала.
За последно я гледахме в Annie през 2014 г., но очевидно е решила, че стоенето у дома не е за нея и ще се завърне към киното. Това разбираме от профила в Instagram на Джейми Фокс, който публикува транскрибиран телефонен разговор между него и Диас.
От този разговор става ясно, че актрисата не знае как точно да се завърне от пенсия, затова Фокс ѝ помага, включвайки Том Брейди, защото той той има опит в тези неща. Все пак, помним какво направи преди няколко месеца.
В крайна сметка разбираме, че Камерън Диас ще участва във филма на Netflix Back in Action, където ще си партнира с Джейми Фокс. Към момента не се знае нищо около сюжета, но пък е ясно, че ще бъде екшън комедия.
Очакванията са снимките да започнат по-късно тази година, но засега не се знае кога евентуално да го очакваме в Netflix.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как реагира Марго Роби, когато някой я хване за дупето

Още откакто разбрахме че на режисьорския стол на Barbie застава Грета Гъруик, ни стана ясно, че няма да получим традиционната захаросана розова Барби. И въпреки че на пръв поглед изглежда точно такава, предвид начина, по който видяхме облечена Марго Роби по време на снимките на филма, по всичко личи, че нейната Барби […]