Кога и как Александра Богданска е решила да си уголеми гърдите

Александра Богданска често гостува както в различни предавания по телевизията, така и в подкасти, където говори открито по всяка тема.
Така например моделът гостува в подкаста Career Show с водещ Сашо Кадиев, където разкри любопитни неща както от личния си живот, така и от професионалния.
Така пред Кадиев Богданска разкрива трудностите, през които е преминала в началото на кариерата си като модел. Тя споделя, че решила да си уголеми гърдите, защото е получава много откази от различни брандове да се снима за тях, защото гърдите ѝ са били малки.
Но понеже е била още студентка и не е имала достатъчно пари за операцията е решила да замине за Кипър, където е работила като сервитьорка в дискотека. “Пестях от храна, нищо не си купувах, само за да събера 5000 евро. Това ми беше целта.”
В крайна сметка, Алекдандра Богданска  е успяла да събере сумата, а освен тази си работа се е явявал на кастинги в местна агенция за модели, без да уведоми своята мениджърка. “Това ми беше първата грешка и сериозен удар и по егото ми, и по детското ми мислене, но ме научи да чета договори внимателно.”
Оказва се, че тогавашната мениджърка на Богданска е разбрала за страничните ѝ дейности и е потърсила правата си в съда. Така в крайна сметка, Александра Богданска бива осъдена да плати 10 000 лв. неустойка по договора на мениджърката си. “Казах си: “Купувам си свободата”, допълва модела.
След тази случка Богданска твърди, че кариерата ѝ е започнала да се развива все по-добре, защото бързо е добила опита да работи сама за интересите си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво още забранява Кание Уест на Бианка Ченсори

Взаимоотношенията между Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори е една от най-обсъжданите теми през последните месеци. Освен скандалните и вулгарни снимки, които рапърът качва на жена си, сега става ясно, че е забранил на съпругата си да използва социални мрежи, уж за да я предпази от негативни коментари. Това […]

Subscribe US Now