Ето коя световноизвестна звезда чака Дарина Павлова на пристанище… СНИМКА

Дарина Павлова чака Андрю Гарфийлд, станал световноизвестен с ролята си на Спайдърмен, в красивия пристанищен град Иския, където да се запознаят и той да получи специална награда на местния филмов фестивал.

За поредна година Мадам Мулти ще бъде специален гост на кинофорума, който ще се проведе за 20-и път между 10 и 17 юли.
Ето как Дарина Павлова глези Марта Вачкова в Сардиния ВИДЕО

Заедно с Дарина Ischia Global Fest 2022 ще посети и филмовият продуцент Ави Лернер – създател на филмовите компании Nu Image и Millenium Films. Фенове вече се питат дали в тяхната компания няма да бъдат и добрите приятели на Павлова – Мартина Вачкова и Владо Пенев, които са чести нейни гости. Вероятността обаче е малка, тъй като дъщерята на Григор Вачков прекара седмица на яхтата на Дарина миналия месец, пише “Телеграф”.
Дарина Павлова шокира: Ето с какво младо лъвче се появи, разликата им е… СНИМКИ
През тази година организаторите очакват гости от целия свят, сред които актьорите Джина Гершон, Франко Неро, режисьорите Майкъл Радфорд и Тери Гилиъм, както и значителен брой туристи, които традиционно избират за своята почивка район Кампания в Южна Италия.
С огромен интерес край бреговете на Капри се очаква пристигането на младите звезди Матео Бочели и Майкъл Ричърдсън. Матео е син на Андреа Бочели, а Майкъл е наследник на холивудските актьори Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън. Двамата актьори ще получат наградата Golden boys за дебют в киното на специална церемония на 14 юли. А Дарина Павлова и Ави Лернер ще имат възможността да се запознаят с тях, а защо не и да ги поканят за съвместен проект в България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко секси е Сара Саламо

Испанската актриса Сара Саламо, която доби популярност в България не толкова с професионалните си постижения, а с факта, че е приятелката на испанкия национал Иско Аларко, се радва на лятната си почивка в компанията на половинката си от Реал Мадрид.  Откакто Сара Саламо стана майка за първи път преди три години, когато […]