И Риана ще става майка

Какво предстои през 2022 г. за Риана? Феновете й биха подскочили от радост при новината за нова музика. Или пък ново червило на Fenty Beauty. Или колекция бельо за Свети Валентин от SavageхFenty. Всички тези неща не са изключени, но Рири има друга новина…
През 2022 г. барбадоската дива ще стане майка.
33-годишната певица и предприемач реши да го сервира на феновете си индиректно с поредица снимки, за които позира с гаджето си и баща на бъдещето си дете – рапърът ASAP Rocky. Снимките са дело на фотографът на звездите Майлс Дигс.
На тях Риана е в дълго пухено яке в яркорозово, под което се подава наедрялото й коремче. С това ни става ясен и модният й избор напоследък – певицата се появяваше в обемни дрехи, с които да прикрие бременността си, докато е готова да я сподели с почитателите си.
Риана и 33-годишният ASAP Rocky са заедно от пролетта на 2021 г. В интервю за списание GQ той я нарече “любовта на живота ми”. Сега щастието им ще стане пълно!

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето го новия на Джулиана Гани, двамата се... СНИМКИ

Джулиана Гани е станала дори още по-активна в социалните мрежи, откакто не е с бащата на детето си Илиан Найденов. Двамата се разделиха шумно и скандално наскоро, но по всичко изглежда, че в живота на силиконката вече има нов мъж. Тези дни тя показа как си прекарва в екзотична Шри […]

Subscribe US Now