След 35 години брак – изневярявал ли е Джон Бон Джоуви на съпругата си

След няколко седмици 62-годишният Джон Бон Джоуви ще отпразнува 35-годишнината от връзката със съпругата си Доротея. Толкова дългогодишен брак си е истинско постижение, но ракаджията наскоро намекна, че не винаги е бил верен в отношенията им, признавайки, че дългият им съюз е изисквал разбиране и толерантност от нейна страна. 
“Това е едно от клишетата за рок звездите. Става дума за това никога да не лъжеш, че си бил светец, но и да не си достатъчно глупав, за да развалиш семейния живот”, споделя музикантът пред Майкъл Страхан от ABC.
И след като рок звездата признава (без да конкретизира) за изневярата си по време на различни интервюта, феновете пък стават любопитни да научат повече за Доротея Хърли и как са се влюбили през 80-те години по време на възхода му към славата.
Според множество издания Доротея е работила като инструктор по карате. Не е ясно кога се е оттеглила от професията, но по-късно става ресторантьор. Доротея основава ресторант с нестопанска цел JBJ Soul Kitchen, който започва с Джон. Според уебсайта на бизнеса те обслужват нуждаещи се гости с храна от 2009 г.
Подобно на съпруга си, Доротея също е от Ню Джърси. Двамата се запознава в гимназията Sayreville War Memorial. Двойката започва да се среща през 1985 г. и за кратко се разделя някъде след това. В крайна сметка се събират отново, като дори бягат заедно през 1989 г., пише Hollywood Life.
Въпреки изневярата на Джон, той и Доротея остават посветени един на друг. Докато промотира своя документ за Hulu от 2024 г., Thank You, Goodnight — The Jon Bon Jovi Story, хитмейкърът на “Livin” On a Prayer” не крие, че е изпитал изкушението, когато е имал над “100 момичета” около себе си в разгара на музикалната си кариера. Той обаче настоява, че никога не е искал да “застрашава” своята връзка с Доротея.
Джон също посочва, че Доротея винаги е била до него, за да го напътства и коригира, ако се наложи. 
“Няма съмнение, че моя свят се върти заради нея, заради това, което тя направи, за да ни запази заедно, за да поддържа мен, яза да вървим в правилната посока”, добавя той. “Няма съмнение. … Тя не се страхува да ми каже, ако бъркам, но също така е там до мен, както аз съм до нея, когато паднем. Без значение къде съм бил в кариерата си – възходите или паденията, ние го направихме заедно.”
След като се женят през 1989 г., двойката впоследствие има четири си деца: дъщеря Стефани и синове Джеси, Джейк и Ромео.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

По случай рождения ден на Шарлот - нова снимка от Кейт Мидълтън

След като стана ясно, че Кейт Мидълтън обработва с фотошоп снимките, които публикува на официалния профил на принца и принцесата на Уелс, всички имат едно наум, когато в някоя от новите публикации като фотограф е посочена именно тя. Затова и много от последователите на профила не бяха сигурни дали за […]

Subscribe US Now