Йорданка Христова: Напук ще празнувам и ще пея! ВИДЕО

Великденското настроение обзе и Йорданка Христова, която върна лентата малко назад, за да си спомни за великия си колега и приятел Емил Димитров и един негов рожден ден, на който е присъствала.

Тогава едно малко детенце попитало кой е той, което, в случая, не възмутило певицата, защото ставало дума за невръстно момченце. Но и тя не скри, че забрава за такива големи личности не бива да има.
Йорданка Христова разкри с какво се е възстановила след счупването…

“Има много млади хора, които не може да не знаят кой е Емил Димитров. И не само кой е той. Има много велики хора, велики българи! Не може да има забрава! Не бива!”, сподели изпълнителката пред БНТ и Жоро Любенов.
“Никога не съм обичала да се подчинявам. Винаги съм била опозиция, революция, контра. Затова и напуснах комсомола навремето. Някой да ми каже, че нещо е червено, а то да е зелено. Моля?! Няма как!

Правя напук! Напук мога да направя много неща. Напук ще отпразнуваме празника сега. Напук ще пея за великия ден. Напук на това време, което ни прави изненади, април се превърна в май, имаше сняг”, завърши с усмивка голямата певица и изпя латинозвучащия си хит “Напук”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now