Жесток удар по Камелия! Певицата не е на себе си от яд

Фолк звездата Камелия преживява много труден период в професионален план, след като последната й песен с Торино и Пашата бе свалена от youtube. Вече писахме по случая с крадената песен и присвояването на авторски права. 

Блондинката се оказа жертва на напористото дуо, които я поканили като гост-изпълнител в проекта “План Б”. Те представили песента като авторска, но броени часове след премиерата се оказа, че е крадена от албански композитор. 
Става дума за песен със заглавие “Дале” на албанските изпълнители Бутринт Имери, Кида и Ледри Вула, излязло на 3 юли миналата година. За 10 месеца клипът е успял да събере над 102 милиона гледания и се превръща в хит в цяла Албания.

Първоначално нашите артисти отричаха тези твърдения, но по-късно истинските автори заявиха, че ще си търсят правата. И видеоклипът бе свален скорострелно от интернет платформата. Няма изгледи отново да гледаме интересното видео, което впечатлява най-вече с чара на Камелия, а Торино и Пашата ще трябва да се бръкнат много дълбоко в джоба, за да си уредят правата с албанските музиканти. 
Към момента “План Б” е без видеоклип, но пък продължава да се пуска по дискотеките и дори се нареди до едни от най-слушаните песни за сезона. “Камелия за първи път попада в такава излагация за цялото си творчество досега и това ме кара да си мисля, че не е знаела какви ги вършат дуетните й партньори. Нека й е за урок и да не се доверява на когото и да е”, съветват я нейни фенове в социалните мрежи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg