От мрежата: “Много съм притеснена за Андреа! Излизам с името си да кажа истината за лицето К.П.”

“Видях една въпросна снимка на любимката ми Андреа и искам да кажа, че съм претеснена за моментното и състояние”, така започва поста си в социалните мрежи Йоана Смаячкова. 

А от последвалия й коментар става ясно, че това, което е причинил К.П. на популярната фолкпевица, не само, че й се е отразило пагубно, но и сериозно притеснява вече феновете й.
Андреа пусна ВИДЕО 18+, на което е без бельо

“Причината за това е ясно, а именно любовта й към лицето с инициали К.П. и това, че тя го обича все още. Обаче според мен на тази красива дама, която преди време бе пример за много млади момичета, трябва да ѝ се даде помощ. Няма как да изглежда така и да се правим, че няма нищо. Обичам те, Андреа! Ти беше пример за мен, много голям и все още си, но и знам какво може да си. Стегни се!
Андреа не издържа: Стига съм мълчала! Публикувам тайните си чатове с К.П.
Знаем, че ти е трудно и винаги ще има драми по линията, която те сдухва постоянно, но ти трябва да си дадеш шанс да бъдеш щастлива. Дама и половина си, айде стига, стягай се и продължавай. Знаем, че много мъже искат да са до теб”, нахъсва с думите си почитателката на Андреа./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Отиде си непризнатият син на Ален Делон

През 60-те години на миналия век Ален Делон има кратка връзка с германската певица Нико. Впоследствие тя ражда син – Ари, когото актьорът и до ден днешен отказва да признае. Прави го майката на Делон – Едит, която осиновява детето заедно с вторият си съпруг Пол Булон, чиято фамилия то приема. […]

Subscribe US Now