Принц Арчи навърши 5 годинки. Защо никой не го поздрави

На 6 май, докато крал Чарлз отбелязваше първата годишнина от възкачването си на престола, внукът му принц Арчи навърши пет годинки. Синът на принц Хари и Меган Маркъл вероятно е празнувал в дома си в Калифорния, заедно с родителите си, сестричката си Лилибет и баба си по майчина линия.
И макар да е принц и да е част от най-близките роднини на краля на Великобритания, Арчи не беше поздравен публично от никой член на кралското семейство. В това, оказва се, няма нищо необичайно.
Макар да сме виждали в официалните профили на краля, както и на принца и принцесата на Уелс, поздрави за рождените дни за някои техни роднини, синът на принц Хари не получи такъв. А причината не са семейните вражди, а фактът, че Арчи (както и баща му) не са работещи членове на кралското семейство.
Само последните имат привилегията да бъдат поздравени публично за рождените си дни. В последните години сме виждали публикации за годишнините на принц Уилям и Кейт Мидълтън, на принц Едуард и съпругата му, както и на принцеса Ан.
Принц Хари престана да е работеща кралска особа през 2020 г., когато реши да се премести със съпругата си в САЩ. Сред “непоздравените” остават и братовчедките му принцеса Йожени, принцеса Беатрис и Зара Тиндал, които също не са работещи членове на кралското семейство, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Енрике Иглесиас в 24 факта

Днес, 8 май, рожден ден празнува испанският певец Енрике Иглесиас. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now