Семейните забавления на Меган Фокс и Machine Gun Kelly

По всички личи, че нещата при наскоро сгодените Меган Фокс и Machine Gun Kelly вървят доста добре. Това, което остава да видим, е как децата им ще възприемат новото семейство.
Музикантът има 12-годишна дъщеря Кейси от Ема Кенън, а Фокс три момчета – Ноа Шанън (на 9 години), Бодхи Рансъм (на 7) и Джърни Ривър (на 5) от брака си с Брайън Остин Грийн.
От снимките, които Меган публикува в свое стори в Instagram, можем да предположим, че началото на сближаването е поставено. На тях виждаме двамата годеници с дъщерята на Machine Gun Kelly.
Семейните снимки са направени в 27 Club, местно кафене в Кливланд, където явно тримата са прекарали доста време заедно. 
Фокс и Machine Gun Kelly, които обявиха годежа си на 12 януари с видео в Instagram, се усмихват един до друг, докато Кейси прави физиономии пред камерата. Друга снимка показва как двойката се взира в Кейси, докато тя посяга към Фокс.
Музикантът неведнъж е споделял, че има много близки отношения с дъщеря си, припомня People. Още през декември пред Дрю Баримор в нейното токшоу той говори за любовта му към Кейси и как се надява тя да запази чистотата, и вълнението от живота.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Щерката на Гущерови тръгна на детска градина СНИМКИ

Най-укриваната ВИП-милионерска наследница, Анелия-Добромира Гущерова, вече ходи на детска градина. Дъщерята на Светлана и Християн Гущерови посрещна третия си рожден ден в компанията на новите си приятелчета. Най-вероятно първородното дете на семейството е било записано в частна детска градина с други богаташки наследници, тъй като са известни заканите на майката […]

Subscribe US Now